• Stacks Image 210
  • Stacks Image 211
  • Stacks Image 212
  • Stacks Image 213
  • Stacks Image 215
Stacks Image 461
Stacks Image 279
Bij de VriendenLoterij kun je als deelnemer zelf bepalen welk goed doel je steunt. Naast de goede doelen van de Vriendenloterij kun je ook Dancin Vechtstreek steunen met een lot. De helft van uw lotprijs gaat rechtstreeks naar de clubkas.

Speel je nog niet mee?
Koop dan hier een lot en maak voortaan iedere maand kans op ruim honderdduizend prijzen oplopend tot € 100.000,-. Bovendien maak je elke Jackpottrekking (12 trekkingen per jaar) kans op meerdere auto’s. Win je een auto in de AutoJackpot en speel je met jouw winnende lotnummer mee met de Jackpotbonus, dan win je u óók nog € 10.000.

Speel je al mee?
Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot Dancin Vechtstreek steunen? Dan kun je dit wijzigen via de ledenservice van de Vriendenloterij via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). De ledenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Steun Dancin Vechtstreek en wordt vriend van Dancin Vechstreek Het kost je niets extra!

Stacks Image 320
Ieder jaar organiseert Dancin Vechtstreek een aantal activiteiten zoals de kindermiddag, het kamp en natuurlijk ook een geweldige eindshow. Om deze activiteiten financieel te ondersteunen, roepen we hierbij alle leden op om hun lege statiegeld flessen in te leveren bij de vereniging. Er staat een verzamelbak in de hal van de dansschool. Deze bak wordt regelmatig geleegd. Alle flessen, van welk merk dan ook, zijn welkom. Wel moet de fles voorzien zijn van de bijbehorende dop. Ook lege kratten kunnen worden ingeleverd.

Stacks Image 338
Ook onze vereniging Dancin Vechtstreek kan eigenlijk niet bestaan zonder hulp van anderen. Er is al veel hulp van vrijwilligers, maar het is onmogelijk om zonder extra financiële ondersteuning de vereniging te laten functioneren.

Sponsoring is een van de mogelijkheden om meer mogelijk te maken voor de leden van de vereniging en de activiteiten die gedurende het jaar worden uitgevoerd.

Op dit moment zijn er al een aantal bedrijven en particulieren, die in de vorm van financiën, maar ook met gespecialiseerde diensten de vereniging ondersteunen.

Draag je de verenging een warm hart toe?
Wij bieden verschillende vormen van sponsoring aan, zodat je niet gebonden bent aan bijvoorbeeld een vaste financiële vergoeding. Een voorbeeld is een advertentieplek in het programmaboekje van onze tweejaarlijkse goed bezochte dansshow, een vermelding op de website, maar er zijn ook mogelijkheden voor borden met opdruk op diverse momenten en plaatsen.

Download de tariefkaart sponsoring voor de mogelijkheden.


Stacks Image 344
Vrienden van Dancin Vechtstreek
 
Wil je iets extra's doen voor Dancin Vechtstreek? Dat kan! Je kan donateur worden van Dancin Vechtstreek en bent daardoor ook ‘Vriend’ van de vereniging. Voor een bedrag vanaf € 10,00 per jaar kun je ons al steunen. Met jouw bijdrage kunnen we activiteiten als de theatershow mede realiseren.

Als vriend van Dancin Vechtstreek krijg je - indien gewenst- een vermelding op de website van Dancin Vechtstreek en de Nieuwsbrief. Elk bedrag is welkom, u bepaalt zelf welk bedrag wilt doneren. Maar vanaf een donatie van € 50,- krijgt u een toegangskaartje voor alle activiteiten die wij als Dancin Vechtstreek organiseren, zoals de Interregionale Wedstrijd Jazzdance , de eindshow en de theatershow.

Naast een jaarlijkse bijdrage kun je Dancin Vechtstreek ook eenmalig ondersteunen. Dit kan door een bijdrage over te maken op rekeningnummer:

39.82.72.123 tnv Vereniging Jazz Dance Maarssen, onder vermelding van donatie.

Draag je Dancin Vechtstreek een warm hart toe, download het formulier om je aan te melden als vriend van Dancin Vechtstreek.


Stacks Image 476
Stacks Image 479
Stacks Image 481
Stacks Image 484
Stacks Image 486
Stacks Image 489
Stacks Image 491
Stacks Image 494
Stacks Image 464
secretariaat@dancin-vechtstreek.nl